Domov
SlovenskýRSS
 Dobrý deň, ste neprihlásený, prihláste sa *
 alebo zaregistrujte sa ako firma , občan
   Prihlásenie   Produkty   Dokumenty   Váš profil   Košík   Kontakt   Hlavná   Pomoc 
Kategórie Výrobcovia
katPOHONY VRAT A BRÁN
katKozmetika a zdravie
katMódne doplnky
katFoto-video príslušenstvo
katIMPORTY
katŠport
katDrogerie
katObjektívy, predsádky
katDVB-T ANTÉNY
katUPS a prepäťové ochrany
katDom a záhrada
katAudio-Video
katBiela technika
katHobby
katHerná zóna
katStatívy
katServery
katTelevízory, satelity
katLCD
katBATÉRIE
katOblečenie a móda
katVÝSUVNÉ ZÁSUVKOVÉ LIŠTY
katKáble, redukcie, switche
katFoto štúdiová technika
katAUDIO
katFotoaparáty
katRozvádzače
katSieťové metalické prvky
katLAN ZÁSUVKOVÉ ADAPTÉRY
katObalová technika
katGPS, PDA, telefóny
katBlesky
katFotorámčeky, albumy
katKosmetika
katKarty, flashdisky, media
katZabezpečovacia technika
katBatérie,zdroje,nabíjačky
katMonitory, zobrazovače
katKomponenty
katKlávesnice, myši
katMETEOSTANICE
katNotebooky
katSvetlo
katVýpredaj
katHerné konzoly
katElektroinštalačný materiál
katAktívne lan
katTOPIDLA
katStolné PC
katSieťové optické prvky
katPúzdra, brašne, batohy
katSoftware, literatura
katFoto-tlač, kiosky
katPRÍJEM TELEVÍZIE
katNAVIGÁCIE
katFOTO A OPTO TECHNIKA
katKANCELÁRSKA TECHNIKA
katPOČÍTAČE A PRÍSLUŠENSTVO
katAUDIO A VIDEO TECHNIKA
katDROBNÉ SPOTREBIČE A ZARIADENIA
katOCHRANA ZDRAVIA
katDOMÁCNOSŤ
katZÁHRADA
katFAST
Podporované platby
Elektronická platba kartou
Elektronická platba prostredníctvom TatraPay
Elektronická platba prostredníctvom VUBPay
Reklama
eky.sk-elektronické knihy

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.obchod.digitel.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Digicom, s.r.o.  IČO: 36003107 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na obchod@digicom.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Slovenská pošta, UPS, Gais, DPD

Internetový obchod DigiTel HS
Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

Digicom, s.r.o.
Predmestská 81
Žilina 01002
Volajte:
Žilina
tel+ 421 41 7001030
Fax
tel+ 421 41 7234401
Mobil
tel+ 421 907 887395
Píšte:
E-mail obchod
eobchod@digitel.sk
E-mail servis
eservis@digitel.sk
E-mail reklamácie
ereklamacie@digitel.sk
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 20.11.2017.
Reklama
eky.sk-elektronické knihy
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
Platba kartou
Platba prostredníctvom TatraPay
Platba prostredníctvom VUBPay
© Digicom, s.r.o. 2016, 42
NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Heureka.sk - Porovnanie produktov a cien z internetových obchodov TOPlist Počítače e-nakupovanie.sk - katalóg internetových obchodov e-Shopy a Online predaj Porovnanie cien produktov na NajdiCenu.sk Najlepsie-ceny.sk – najlepšie ceny, akčné ceny, e-shopy, 
      	     internetové obchody Navštívte obchod.digitel.sk u ShopMania topshopping - elektro eshopy
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok